Αρθρογραφία | Νέα

11

Μάι, 2016

8η Συνάντηση του Συλλόγου Ατόμων με Κερατόκωνο στην Θεσσαλονίκη

By: | Tags: | Comments: 0

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στις 10:30 το πρωί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ατόμων με Κερατόκωνο διοργανώνει την ετήσια συνάντηση του στην Θεσσαλονίκη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Excelsior, Κομνηνών 10 & Μητροπόλεως 23 στo κέντρο της πόλης

εταιρία ενδοφακώνΣτην συνάντηση θα παρευρεθεί ο χειρούργος οφθαλμίατρος και μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφθάλμιων Φακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής κ. Μίλτος Μπαλίδης, ο οποίος θα μιλήσει για τον κερατόκωνο και θα απαντήσει στις ερωτήσεις μας.

Επίσης ο οπτικός/οπτομέτρης κ. Λευτέρης Καραγεωργιάδης της EYEART Laboratories θα μας μιλήσει για τις αρχές επιλογής τύπου φακών στον κερατόκωνο και σχετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για καθέναν από αυτούς.

Θα συζητηθούν όλες οι εξελίξεις πάνω στον κερατόκωνο και θα ανταλλάξουμε τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει ο καθένας μας από την πάθηση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα χαρούμε να σας δούμε όλους από κοντά, είτε είστε μέλη του συλλόγου είτε όχι, και να μιλήσουμε για τον κερατόκωνο

Υποστηρικτές εκδήλωσης

eyeart

*Η φιλοξενία της συνάντησης είναι χορηγία της εταιρίας EYEART Laboratories, μοναδική εταιρία κατασκευής φακών στην Ελλάδα.

Στα πλαίσια της συνάντησης θα κληρωθούν 5 μέλη του συλλόγου που θα κερδίσουν δωρεάν εφαρμογή και φακούς επαφής οποιουδήποτε τύπου χρειάζεται ο καθένας από την γκάμα προϊόντων της εταιρίας, αξίας έως 6.000 ευρώ ανάλογα με τον τύπο φακού.

Για να συμμετέχετε στην πανελλαδική κλήρωση, δηλώστε μας το ενδιαφέρον σας μέσω email (info@keratoconos.gr), έως το Σάββατο 14/5 (21:00).

Η εφαρμογή των φακών θα γίνει στο κέντρο εφαρμογών της EYEART Laboratories στη Θεσσαλονίκη. Η μετάβαση δεν καλύπτεται από την χορηγία. Οι κληρωθέντες θα συμμετέχουν σε ολιγόλεπτη συνέντευξη για την εμπειρία τους με του φακούς που θα εφαρμοστούν.

Χορηγοί Επικοινωνίας

THESSALONICATION-

 

UPD_LOGO_THESTIVALGR_14OCT2014

Θα μας βρείτε

Επικοινωνία

6983143557

info@keratoconos.gr

www.keratoconos,gr

κερατόκωνος