Αρθρογραφία | Νέα

31

Μάι, 2016

Πραγματοποιήθηκε η 8η συνάντηση του συλλόγου μας στην Θεσσαλονίκη

By: | Tags: | Comments: 0

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη η 8η συνάντηση του  Πανελληνίου Συλλόγου Ατόμων με Κερατόκωνο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Excelsior και το κόστος της αίθουσας κάλυψε με χορηγία η εταιρία EYEART LABORATORIES )η μοναδική εταιρία κατασκευής φακών επαφής στην Ελλάδα) με έδρα στην Θεσσαλονίκη.

Καλεσμένοι ως κεντρικοί ομιλητές στην συνάντηση ήταν ο χειρούργος οφθαλμίατρος κ. Μίλτος Μπαλίδης και ο οπτικός- οπτομέτρης κ. Λευτέρης Καραγεωργιάδης.

Στις παρουσιάσεις αναλύθηκαν θέματα όπως η ανάγκη της πρόληψης, η φύση του κερατόκωνου, οι τρόποι αντιμετώπισης, τα διαθέσιμα είδη των φακών επαφής καθώς και τα κριτήρια βάση των οποίων επιλέγεται ένας τύπος φακού για τον ασθενή.

Ακολούθησε συζήτηση των ομιλητών με τους παρευρισκόμενους, απαντήθηκαν ερωτήσεις και δόθηκαν διευκρινήσεις πάνω στις παρουσιάσεις.

Στο διάλλειμα της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πέντε ζευγαριών φακών επαφής που ήταν προσφορά της χορηγού εταιρίας της εκδήλωσής μας EYEART LABORATORIES.

Οι νικητές της κλήρωσης ήταν οι παρακάτω

  1. Αθανάσιος Καρακόλης
  2. Vesna Trickovic
  3. Κορίνα Μπουτίκου
  4. Παντελής Αγγελακάκης
  5. Αθανάσιος Μητσοκάπας

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση καθώς και τους καλεσμένους μας για την άρτιες παρουσιάσεις τους.

Η συνάντηση τους συλλόγου, βιντεοσκοπήθηκε και θα είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση από τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου μας, στον ειδική ενότητα του website μας.